Zdecydowanie polecam założenie przewodów hamulcowych w stalowym oplocie. Koszt niewielki (ok 100-150 pln za 2 szt), a zauważalnie poprawia się wyczucie pedału i co za tym idzie jego precyzja, nie mówiąc już o trwałości. Do większości aut są dedykowane zestawy P&P
[O1] Podsumowanie 11 miesięcy eksploatacji Octavii- co sądzi
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Sebastian_TMOcta ma już 198 800 km.... Jeździ na syntetyku i nie bierze oleju więc może jest szansa, że zegar nie kłamie.
Co do samego samochodu ja bym nie sprzedawał zainwestowałeś , wyszedłeś na prosta będziesz dbał , to jeszcze pośmigasz bezawaryjnie.
dla porównania sam mam samochód jak kupiłem miał coś koło 165 tys (przebieg prawdziwy) teraz ma 186 tyś czyli mam go 1 rok i 8 mc., poza rozrządem, olejem , i ubezpieczeniem nie mam problemów. Zawieszenie chodzi ścisło nie wytłuczone jeszcze po polskich Asfaltach.
O przepraszam zapomniałem - dogrzewacz naprawiłem za 200 zł i rolke ze sprzęgłem alternatra za 200 zł.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Zamieszczone przez Sebastian_TMOcta ma już 198 800 km.... Jeździ na syntetyku i nie bierze oleju więc może jest szansa, że zegar nie kłamie.
Co do samego samochodu ja bym nie sprzedawał zainwestowałeś , wyszedłeś na prosta będziesz dbał , to jeszcze pośmigasz bezawaryjnie.
dla porównania sam mam samochód jak kupiłem miał coś koło 165 tys (przebieg prawdziwy) teraz ma 186 tyś czyli mam go 1 rok i 8 mc., poza rozrządem, olejem , i ubezpieczeniem nie mam problemów. Zawieszenie chodzi ścisło nie wytłuczone jeszcze po polskich Asfaltach.
O przepraszam zapomniałem - dogrzewacz naprawiłem za 200 zł i rolke ze sprzęgłem alternatra za 200 zł.A jak sprawdziłeś prawdziwy przebieg? U mnie muszę nadmienić, że skoda lata od początku na lpg...
Komentarz
-
Komentarz