[O1] Podsumowanie 11 miesięcy eksploatacji Octavii- co sądzi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • martab99
    Drive
    • 2011
    • 41

Zdecydowanie polecam założenie przewodów hamulcowych w stalowym oplocie. Koszt niewielki (ok 100-150 pln za 2 szt), a zauważalnie poprawia się wyczucie pedału i co za tym idzie jego precyzja, nie mówiąc już o trwałości. Do większości aut są dedykowane zestawy P&P
    Pozdrawiam,

Marcin

Audi S8

Komentarz

• daneczek76
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3642
      • Toyota

Zamieszczone przez Sebastian_TM
      Octa ma już 198 800 km.... Jeździ na syntetyku i nie bierze oleju więc może jest szansa, że zegar nie kłamie.
      ja miałem Octavie miał 360 tys i tez od wymiany do wymiany na blacie wyświetlało 186 tyś.

Co do samego samochodu ja bym nie sprzedawał zainwestowałeś , wyszedłeś na prosta będziesz dbał , to jeszcze pośmigasz bezawaryjnie.
      dla porównania sam mam samochód jak kupiłem miał coś koło 165 tys (przebieg prawdziwy) teraz ma 186 tyś czyli mam go 1 rok i 8 mc., poza rozrządem, olejem , i ubezpieczeniem nie mam problemów. Zawieszenie chodzi ścisło nie wytłuczone jeszcze po polskich Asfaltach.
      O przepraszam zapomniałem - dogrzewacz naprawiłem za 200 zł i rolke ze sprzęgłem alternatra za 200 zł.
      [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• Sebastian_TM
        Drive
        • 2011
        • 94

Zamieszczone przez daneczek76
        Zamieszczone przez Sebastian_TM
        Octa ma już 198 800 km.... Jeździ na syntetyku i nie bierze oleju więc może jest szansa, że zegar nie kłamie.
        ja miałem Octavie miał 360 tys i tez od wymiany do wymiany na blacie wyświetlało 186 tyś.

Co do samego samochodu ja bym nie sprzedawał zainwestowałeś , wyszedłeś na prosta będziesz dbał , to jeszcze pośmigasz bezawaryjnie.
        dla porównania sam mam samochód jak kupiłem miał coś koło 165 tys (przebieg prawdziwy) teraz ma 186 tyś czyli mam go 1 rok i 8 mc., poza rozrządem, olejem , i ubezpieczeniem nie mam problemów. Zawieszenie chodzi ścisło nie wytłuczone jeszcze po polskich Asfaltach.
        O przepraszam zapomniałem - dogrzewacz naprawiłem za 200 zł i rolke ze sprzęgłem alternatra za 200 zł.
        360... To sporo A jak sprawdziłeś prawdziwy przebieg? U mnie muszę nadmienić, że skoda lata od początku na lpg...

Komentarz

Pracuję...